Wie doet mee met de Crossmedia filmweek?

Filmweek Crossmedia

Samen met de opleiding docenten Drama organiseert de minor Crossmedia een filmweek. Het is de bedoeling dat je samen met studenten Drama een film maakt in een week tijd.
Je moet je inschrijven op de CMD website: digitaleinschrijvingen/overig/filmweek crossmedia

Data: 12 tot 16 november (Je moet deze hele periode full-time beschikbaar zijn!)

Maandag 12 november beginnen we met de kickoff om 9 uur, vrijdag 16 november is in de middag de uiteindelijke presentatie met alle films die gemaakt worden.

Er is plek voor 30 studenten, op basis van inschrijftijd wordt er gesorteerd, vol is vol.

In deze week word je uitgedaagd om een film te maken van maximaal 2 minuten. Je doet dat in een team van 10 studenten. De helft van het team bestaat uit CMD-studenten de andere helft uit studenten van de docentenopleiding Drama. De globale planning ziet er als volgt uit:

  • maandag Kick-off van 9 tot 12 uur, s’ middags werken aan het concept
  • dinsdag: schrijven van script en preprodictie
  • woensdag: opnames (productie)
  • donderdag: montage (post-productie)
  • vrijdag: afwerking en presentatie

De gehele week zal Tonnie Dinjens (professioneel regisseur) het project ondersteunen naast input van allerlei docenten van CMD en docentenopleiding Drama.

Als je interesse hebt om in zeer korte tijd inzicht te krijgen in het productieproces van een korte-film is dit een buitenkans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>