Workshop Windows Movie Maker

Wie kan de docentenopleiding Theater helpen met het geven van een workshop Windows Moviemaker? Studenten van de opleiding docent Theater hebben te weinig kennis van het maken een filmpje. Nu wordt er een filmweek georganiseerd maar er is ook behoefte aan een technische workshop op het het gebied van Moviemaker.

Wie kent Windows Moviemaker op zijn duimpje en wil iets bij verdienen? De opleiding beidt een uurloon als gastdocent aan (35 euro per uur)
Voor meer informatie en contact kun je een mailtje sturen naar Froukje van Houten

1 Comment

  1. Rene

    Ik heb zelf geen tijd, vanwege afstuderen. Maar als iemand deze opdracht aanneemt heb ik nog een document waarin veel onderwerpen makkelijk staan beschreven over het importeren/editen/exporteren etc. in beginnersprogramma’s zoals windows movie maker.
    Ooit eens moeten maken voor een opdracht, om VMBO-leerlingen zelf filmpjes te laten maken.
    Als iemand interesse heeft, mail mij even en ik stuur het.
    (rene_sellies@hotmail.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>