Wie wil filmen voor Koudstaal Events?

URGENT!

Beste studenten, Jens Koudstaal, van Koudstaal events, is op zoek naar een aantal studenten die mee willen helpen om een aantal filmpjes te maken voor het University Campus Fryslan Symposium. Zie zijn mail hieronder.

Je kunt contact opnemen met Jens Koudstaal als je geïnteresseerd bent. Eventuele vergoeding is mogelijk in overleg

Beste Eric, Voor het UCF Symposium (27 november) zou ik graag gezamenlijk met mijn twee stagiaires een groep van het CMD willen vragen om 4 filmpjes van ongeveer drie minuten te maken voor het project. Gezien de tijd moet dit op korte termijn. Denk je dat het eventueel nog mogelijk is om op te zetten? Ik zit te denken aan: – Brainstormsessie; – Dag filmen; – Montage. Het is ter ondersteuning van een workshop/etalage en zal gaan om de beelden – Natuur/platteland, Leeuwarden als studiestad, Studenten interview en toekomst van de student. Hoop van je te horen.

Met vriendelijke groet, Jens Koudstaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>