Wie wil lesgeven in video?

Wie kan onze studenten helpen om films voor een presentatie te maken? Onze veehouderij studenten moeten in groepen bestaande bedrijven doorlichten, uitzoeken wat die bedrijven goed doen en advies geven wat ze kunnen verbeteren. Ze beginnen hiermee in januari 2013. In april 2013 moeten ze hun presentatie houden voor ondernemers/docenten/betrokkenen. De presentatie moet in de vorm van een film gegoten worden, eventueel in combinatie of ingebouwd in een powerpoint. Ze moeten deze film zelf maken. Wij zoeken studenten die onze studenten hierin kunnen begeleiden. Denk aan: – het geven van gastlessen (hoe maak je een film, draaiboek, etc, waar moet je op letten) – of aan het begeleiden van een groepje – of het tussentijds beoordelen van de films – of …… zeg het maar. Wij zijn hier niet in thuis dus alle hulp is welkom.

Groeten Angela

Je kunt contact opnemen met Angela van Eijden, eventuele vergoeding in overleg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>