Sterren zien tijdens Eurosonic/Noorderslag

Beste studenten

Ook dit jaar bestaat er weer de kans om tijdens Eurosonic/Noorderslag mee te werken met het bedrijf Corrino. De werkzaamheden zullen bestaan uit videowerk (camera, kabel-assistent) en meehelpen met de op en afbouw. Corinno zal alle beelden verzorgen tijdens de uitzendingen van 3FM zowel op televisie als op internet. Dit is een unieke kans om een kijkje in de keuken te krijgen bij een groot evenement en te zien hoe een professioneel bedrijf dit aanpakt. Zie het als een soort mini-stage waarbij het niet uitgesloten is dat ze je vragen als stagiair als het van beide kanten bevalt. Het is hard werken en lange dagen maken maar uiteindelijke leer je ook veel in korte tijd.

De gegevens:
data: 9 t/m 12 januari (fulltime)
plaats: Groningen (je moet een slaapplaats hebben in Groningen)
vergoeding: geen
voorzieningen: er wordt gezorgd voor lunch, avondeten en backstage-bandjes  voor Eurosonic/Noorderslag
link: www.corrino.com
link: www.noorderslag.nl

Als je interesse hebt kun je contact op nemen met Robert Keun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>