Helpen filmen bij Spawn Here (minor Gamedesign)

30 november organiseert de minor game design de Spawn Here conferentie. Een kleine conferentie waarvoor verschillende (internationale) gastsprekers worden uitgenodigd. Wij willen deze lezingen graag vastleggen en archiveren voor de minor. Wij zijn op zoek naar een of twee studenten die gedurende de dag deze vastlegging willen verzorgen. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken van de opstelling, de opnames en de bewerking. Een vergoeding is mogelijk in overleg en hangt af van de hoeveelheid werk. Locatie: Gameship Leeuwarden Datum en tijd: 30 november, 9:00-18:00 Neem contact op met Friso Roolvink voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>