filmen tijdens Global Game Jam

Op 25, 26 en 27 januari wordt voor de derde keer in Leeuwarden de global game jam georganiseerd. Op dit evenement wordt gedurende 48 uur, op verschillende locaties verspreid over de hele wereld, games gemaakt. Het is een evenement voor professionals, studenten, hobbyisten en iedereen die geinteresseerd is in game design. Voor dit evenement zoeken we een groepje enthousiaste studenten die tegen vergoeding het evenement willen vastleggen. De invulling hiervan is open, het kan gaan om interviews, live streams, documentaire vorm. Dit is aan jou om te beslissen. We willen alleen na afloop materiaal hebben om volgend jaar mee te kunnen adverteren. De lokatie is de Blokhuispoort in Leeuwarden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Friso Roolvink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>